Hydraware Mist Tonic Serum

Hydraware Mist Tonic Serum

€ 22,90
Tijdelijk niet voorradig

Voor dit artikel is er geen herroepingsrecht

Beschrijving

Mist spray die alle voordelen van een serum biedt in de textuur van een toner.

Het geeft een fris gevoel en mengt zich met zowel make-up als huidverzorgingstexturen, waardoor het mogelijk is om lagen aan te brengen tussen de stappen van beide routines. Met krachtige antioxidanten en hydraterende actieve ingrediënten bestrijdt het cellulair oxidatie, verbetert het de hydratatie van de huid en beschermt het tegen schadelijke omgevingsinvloeden.

Het effect is direct merkbaar: zichtbaar frissere en stralendere huid.

 

ACTIEVE INGREDIENTEN

SUPEROXIDE DISMUTASE: Erkend als een van de krachtigste antioxidant-enzymen, neemt het actief deel aan de strijd tegen cellulair oxidatie, wat de oorzaak is van huidontsteking en vroegtijdige tekenen van veroudering.

MALACHIET VLOEIBAAR EXTRACT: Verbetert de hydratatieniveaus en helpt de huid te beschermen tegen schadelijke omgevingsfactoren zoals UV-stralen en vervuiling. Malachiet staat ook bekend om zijn kalmerende effecten en helpt huidverkleuringen te verminderen, waardoor een egalere en stralender huidteint wordt bevorderd.

 

CRUELTY FREE en VEGAN

Dermatologisch getest

 

EFFICIENTIETEST

NA HET EERSTE GEBRUIK

95% meer verfrissende huid¹ 85% zachtere huid¹ 80% gladdere huid¹

NA 7 DAGEN GEBRUIK

100% houdt make-up fris en licht¹ 100% comfortabel gevoel op de huid¹ 95% product mengt goed met zowel make-up als huidverzorgingstexturen¹ 90% huid en make-up lijken egaler¹

INSTRUMENTELE TEST

Tot +40% toename in huidhydratatie 15 minuten na aanbrengen²

IN-VITRO TESTEN.

HYDRAWARE™ Mist Toner en Serum heeft een significante antioxidantwerking getoond, waarbij de werking van vrije radicalen met wel tot 97,7%³ werd geremd.

  1. Percentage tevreden proefpersonen na gebruik van Hydraware™ Mist Toner en Serum zelfbeoordeling bij 20 proefpersonen uitgevoerd (T0), na 15 minuten (T15) en na 7 dagen gebruik (T7).
  2. Instrumentele test uitgevoerd met Corneometer. Beoordelingen werden uitgevoerd vóór producttoepassing (T0), na 15 minuten (T15min) en na 1 uur (T1h). Gemiddelde toename in hydratatie na 15 minuten: +13,3%. Resultaten kunnen variëren van persoon tot persoon.
  3. In vitro evaluatie van de modulatie van superoxide dismutase-activiteit.

 

 

INGREDIENTEN

AQUA/WATER, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, POLYGLYCERYL-10 ISOSTEARATE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM BENZOATE, SUPEROXIDE DISMUTASE, BENZOIC ACID, MALACHITE EXTRACT, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, MALTODEXTRIN, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, GERANIOL, LINALOOL.

Wens je meer informatie?

Stel een vraag over dit artikel

De ondernemer

Categorieën

Deel deze pagina